REHBERLİK SERVİSİ

Okulumuzda velilerimize ve öğrencilerimize danışmanlık yapmak üzere 3 Rehberlik Danışmanı bulunmaktadır.

19.10.2018 1760

Merhaba Sevgili Veliler ve Öğrenciler,

Okulumuzun Rehberlik Servisi, öğrencilerimizin kişisel, eğitsel ve mesleki konularda rehberlik almasını sağlamak amacıyla faaliyet göstermektedir. Bu servis, öğrencilerimizin gelişimine katkıda bulunmak, problemlerini çözmelerine yardımcı olmak ve doğru kararlar almalarına destek olmak için çalışmaktadır.

Rehberlik Hizmetleri Neleri İçerir?

1. Bireysel Görüşmeler: Öğrencilerimizle birebir görüşmeler yaparak, onların ihtiyaçlarına yönelik rehberlik sağlarız.
  2. Sınıf Çalışmaları: Sınıflarda düzenlenen etkinlikler ve seminerlerle öğrencilerimizin bilinçlenmesini ve gelişimini destekleriz.
  3. Grup Çalışmaları: Öğrenci gruplarına yönelik atölye çalışmaları düzenleriz.
  4. Eğitim ve Meslek Danışmanlığı: Öğrencilerimizin gelecekteki meslek seçimleri ve kariyer planlamaları konusunda destek veririz.

Rehberlik Servisimizin Hedefleri

• Öğrencilerimizin kendilerini daha iyi tanımalarını sağlamak.
  • Akademik başarılarını artırmak ve motivasyonlarını yükseltmek.
  • Sosyal ve duygusal becerilerini geliştirmek.
  • Meslek seçimi ve üniversite tercihleri konusunda bilinçli kararlar almalarına yardımcı olmak.

Rehberlik Servisi, öğrencilerimizin başarılı, mutlu ve sağlıklı bireyler olarak yetişmelerine katkıda bulunmayı amaçlamaktadır. Her türlü soru, görüş ve öneri için bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin!

Sevgiler, Okul Rehberlik Servisi